RO EN

APLICATII HIDROTERMO IZOLATII

Spuma poliuretanica se aplica prin spreyere cu echipamente de inalta presiune si incalzire cu un amestec de 1/1 in volum.
Principalele aplicari sunt pentru o izolare termica a cladirilor industriale, fermelor, cinsternelor, bazinelor, case, acoperisuri etc.

Acest tip de izolatie nu are punti termice, fara rosturi sau crapaturi, formand pe suprafata dorita o izolatie continua.
Buna aderenta pe orice suport, nu necesita adeziv pentru aplicare.

Poate fi folosit ca hidrosistem si termosistem intr-un singur proces in functie de densitatea adecvata.
Fiind un izolator fonic de exceptie, mareste durata de viata a suprafetei pe care este aplicata in comparatie cu orice alt material de izolare.

Prin procedeul de pulverizare cu spuma poliuretanica se va obtine o izolatie termo,hidro si fonica,consolidand si protejand in acelasi timp suprafetele izolate.
Izolarea acoperisurilor se poate face atat pe exterior cat si pe interior.In cazul in care se aplica pe exterior,aceasta trebuie protejata cu vopsea contra UV.

Izolarea peretilor se poate face exterior sau interior in functie de cerinte,peretii pot fi ulterior tencuiti sau placati cu rigips sau lemn.
La fundatii,terase sau subsoluri acet tip de izolatie protejeaza suprafata de umezeala,nu permite trecerea apei si inlatura puntile termice,sporind confortul termic al pardoselilor.

Pe acoperisuri plane(blocuri,spitale,ferme,etc.)folosind acest tip de izolatie,fiind termic,hidro si fono vom inlatura orice alt tip de hidroizolatie.
Caracteristicile poliuretanului permit aplicatii: exterioare,interioare, mansarde, acoperisuri, subasteriale, hale industriale, fundatii, subsoluri, tavane, terase, pardoseli, etc.

HYPERDESMO

Hyperdesmo este o componenta poliuretanica fluida care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Produce o membrana foarte elastica, cu o puternica aderenta la multe tipuri de suprafete. Contine un mic procent de xilolit, si poate fi diluat cu SOLVENT - 01 daca este necesar.

Este pe baza de rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale care se regasesc in excelentele rezultate mecanice, chimice, termice si in proprietatile de rezistenta UV si la elementele naturii. Aplicati cu pensula, trafalet sau spray fara aeraj in cel putin doua straturi, cu un consum total minim de 1.2 - 1.5 kg/m². In conformitate cu standardele EOTA ( Organizatia Europeana de Aprobare Tehnica ).
Pentru mai multe detalii consultati FISA TEHNICA ( format PDF ).

SISTEM HIDROIZOLATIE HYDROQUARTZ

Acest sistem, pentru terase, balcoane, bai, scari, este un sistem de hidroizolatie la baza cu HYPERDESMO ( membrana poliuretanica lichida ) si finisare cu nisip de QUARTZ in diferite culori amestecat cu rasina EPOXI 21 si un strat protector transparent HYPERDESMO ADY-E.

HYPERSEAL FC-25

Hyperseal FC-25 este un mastic profesional folosit la toate tipurile de constructii pentru a repara, lipii, izola crapaturi, fisuri in pardoseli sau pereti, pentru rosturi de dilatare sau rosturi pentru acoperisuri de tabla, constructii metalice sau orice alt tip de imbinari.


 
izolatii termice


izolatii termice


izolatii termice


izolatii termice